Zonnebrillen van Nectar. Enjoy the sweet life.

Het verhaal van Nectar zonnebrillen

Het Amerikaanse merk Nectar is opgericht door een stel vrienden die houden van het goede leven. Surfen, boarden, en vooral veel lol trappen. Intussen zijn de zonnebrillen van Nectar uitgegroeid tot een wereldbekend merk en met name in de surfwereld erg populair. Wat maakt Nectar zonnebrillen zo gewild?

Omdat de mannen en vrouwen achter Nectar zelf de wereld rondreizen om de golven achterna te gaan, weten zij precies waar hun doelgroep van houdt. Nectar zonnebrillen zijn daarom kleurrijk, vallen op en nemen zichzelf vooral niet te serieus.

Nectar probeert de surf lifestyle zo over te brengen naar haar zonnebrillen. Het gaat allemaal om het hebben van een goede tijd met vrienden. Geniet van het leven en ga samen het avontuur aan.

Gedragen door pro’s

Nectar zonnebrillen zijn als sinds dag één een groot succes. Ze worden niet voor niets gedragen door bekende surfers, snowboarders en andere extreme sport professionals. Zo promoten onder meer surf grootheden Jamie O’Brien, Brad Domke en motorcross legende Greg Lutzka de brillen. Zij garanderen onder meer dat de zonnebrillen van Nectar van topkwaliteit zijn en gemaakt zijn voor extreme omstandigheden.

Meer dan een zonnebril

Met een bril van Nectar in je bezit ben je dus niet de eigenaar van zomaar een zonnebril. Je maakt onderdeel uit van een selecte groep vrijdenkers die anders in het leven staat dan de meeste mensen. Met een zonnebril van Nectar uit je deze levenshouding, en kun je anderen er ook aan herkennen. Enjoy the sweet life. Now.

Best verkochte Nectar zonnebrillen