Top 5: De perfecte snowboard zonnebril.

nectar-snowboard-zonnebril

Nu de zomer over is zul je hoogstwaarschijnlijk je kite- of surfboard verruilen voor je snowboard. Zoals velen heb je vast al wel even over je board-outfit nagedacht. Daarbij wordt een belangrijk attribuut echter vaak over het hoofd gezien, namelijk de zonnebril.

Daarom hebben wij onze favoriete zonnebrillen van Nectar die ideaal zijn voor de wintersport op een rijtje gezet. Het mooie aan een snowboard zonnebril van Nectar is dat deze gepolariseerd is daarmee voorkomt dat je last hebt van schitteringen van de sneeuw.

Shinen op- en off-piste

Met de brillen van Nectar kun je heerlijk boarden, maar ook wanneer je off-piste gaat bijtanken na een lange dag je in het zweet te hebben gewerkt is het wel zo fijn om een chille zonnebril bij je te hebben.

Nectar zonnebrillen zijn er voor het stuntwerk op de piste, maar ook voor die chille momenten dat je met je vrienden aan het nagenieten bent over die zieke afdaling die je zojuist gemaakt hebt. Volle bak zon in je gezicht, biertje in je hand, genietend van het goede leven.

Daarnaast is het fijne aan een snowboard zonnebril van Nectar is dat je hem ook gewoon in het dagelijks leven uitstekend kunt combineren met andere outfits. Zonnebrillen van Nectar trekken de aandacht en vallen lekker op. Nectar weet als geen ander de vrijheid die je ervaart bij het snowboarden over te brengen met haar producten.

Onze snowboard zonnebril Top 5

Ok, genoeg gepraat, we hadden je een top 5 beloofd. We laten je niet langer in spanning, check hieronder onze favoriete Nectar snowboard zonnebrillen.

5. Bombay

Op de vijfde plaats vinden we meteen een goed voorbeeld van zo’n heerlijke snowboard zonnebril, de Bombay. Met deze stijlvolle bril op je neus sta je zonder twijfel in het middelpunt van de belangstelling. De felgekleurde oranje glazen trekken meteen de aandacht, dus beter zorg je er voor dat je je A-game brengt op de piste.

De subtiele panter print in het transparante design geeft deze bril de finishing touch. De gepolariseerde glazen voorkomen ook nog eens dat je last hebt van schitteringen van ijs en sneeuw. Man, wat een fijne bril.

Bril Bonus: Zelfvertrouwen boost voor next level tricks.

Nectar-Bobmbay-Zonnebril
Nectar Bombay
4. Zeezo

Ga je voor een zonnebril die je zowel op de piste als in het dagelijks leven kunt dragen, dan moet je de Zeezo hebben. Deze subtiele shades zijn classy en ruig tegelijk. Dat maakt deze zonnebril niet zomaar een bril voor iedereen. Draag je een Zeezo, dan wordt er kwaliteit van je verwacht.

De blauwe glazen in deze bril leveren 100% UV bescherming en zijn bovendien gepolariseerd, zo voorkom je dat je verblind wordt tijdens het stijlvol uitvoeren van een paar 360’s.

Bril Bonus: Cougar magneet.

Nectar_Zeezo.jpg
Nectar Zeezo
3. BlueSteel

Heb jij ballen van staal? De BlueSteel is niet voor pussy’s. Deze zonnebril heeft een matchend frame en gepolariseerde blauwe glazen. Het lichte gewicht van deze bril maakt hem perfect om mee te boarden. Daarbij is het frame geproduceerd van polycarbonaat, wat deze zonnebril extreem bestendig maakt voor een eventuele valpartij wanneer je nieuwe tricks uitprobeert.

Bril Bonus: Instant Coolness.

Unknown.jpg
Nectar BlueSteel
2. Abyss

Net als de BlueSteel geeft de Abyss je een extreem coole look. Hier ligt het contrast tussen de glazen en het frame wat hoger, en damn, it looks good! Ook het frame van de Abyss is schokbestendig en kan een stootje hebben, wat ‘m perfect maakt om een lange dag de piste mee te hitten. Ben je een echte vent, dan rock je deze shades ook in de zomer voor directe verkoeling.

Bril Bonus: Respect van al je maten.

Nectar_Abyss.jpg
Nectar Abyss

1. Breck

Tromgeroffel… Onze absolute favoriete snowboard zonnebril is… de Breck. Dit is echt een game-changer. Next level stuff. De Breck is naar onze mening de meeste dope bril voor op de piste. Wat maakt deze shades extra vet?

De combinatie van een transparant bruin frame met gouden glazen vormen een genot voor het oog. De glazen beschermen 100% tegen een UV straling en zijn krasbestendig. Daarnaast beschikt de Breck over een thermoplastisch geheugen frame. Dit betekent dat het frame zich vormt naar je hoofd voor optimaal comfort tijdens lange board-sessies.

Dit alles maakt de Breck onze nummer één snowboard zonnebril, maar deze shades misstaan ook zeker niet in de zomer op een dik festival.

Bril Bonus: Houd je hot, ongeacht hoe koud het wordt.

Nectar_Breck.jpg
Nectar Breck
Nida

3 thoughts on “Top 5: De perfecte snowboard zonnebril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *