Goedkope zonnebrillen voor de zomer van 2016

Nectar Unbound Festival Zonnebril

Lekker genieten op het strand, het terras of een festival met een volle bak zon in je gezicht. Bereid je maar voor, de zomer komt er weer aan. Is jouw outfit al zomer-proof? Nog niet? Lees dan hier meer over onze nieuwe collectie goedkope zonnebrillen voor dit jaar.

Get ready for the summer

Wanneer het op kleding aankomt is de zomer misschien wel het makkelijkste seizoen van het jaar. Je hebt minder aan en voelt je lekker vrij. Een zomerse outfit bestaat dan ook uit weinig elementen: een paar goeie sneakers, een zwembroek of wat fijne shorts en natuurlijk een lekker losse tee erop.

Vergeet echter niet het belangrijkste mode attribuut is voor de zomer, namelijk een goede zonnebril.

Goedkope Zonnebrillen voor 2016
Shop goedkope zonnebrillen voor 2016 bij Zo Zoet.

Goedkope zonnebrillen koop je bij Zo Zoet

In de webshop van Zo Zoet vind je nu een verse collectie zonnebrillen voor de zomer van 2016. De brillen zijn van het Amerikaanse merk Nectar en zijn perfect voor de warme zomerdagen. De zonnebrillen van Nectar zijn licht van gewicht en komen in veel kleurrijke glazen en monturen.

Ook is het prettig dat de zonnebrillen van Nectar niet al te duur zijn. Voor 29 euro heb je bijvoorbeeld al een nieuwe wayfarer zonnebril die duurzaam en robuust is en bovendien ook nog eens UV-400 bescherming voor je ogen biedt. Wel zo lekker voor je ogen.

Kleurrijk of classy?

De zonnebrillen van Nectar hebben voornamelijk zeer opvallende kleuren. Hierdoor ze bijzonder geliefd zijn in onder meer de surf scene. Veel professionele surfers lopen dan ook met een Nectar bril op hun neus.

Wil je het echter wat meer classy houden, dan heeft Nectar ook een paar hele strakke all black zonnebrillen voor je in de aanbieding. Met een zwarte zonnebril zit je eigenlijk altijd wel goed.

Dus, op zoek naar een goedkope zonnebril? Kijk nu in onze webshop en bestel direct jouw nieuwe sunnies voor dit jaar!

Nieuwste Zonnebrillen

 

Nilsish

Co-Founder of Zo Zoet.

One thought on “Goedkope zonnebrillen voor de zomer van 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *