Bevrijdingsfestival pakken? Vergeet je festival zonnebril niet!

Nectar festival zonnebril

Morgen is het weer 5 mei, de dag dat we vieren dat we in vrijheid kunnen leven en de mogelijkheden hebben die we tot onze beschikking hebben. En we hebben dit jaar geluk, want het wordt de meest zonnige Bevrijdingsdag ooit!

Geniet van de zon

De meerderheid van de Nederlanders zal dan ook lekker van de zon gaan genieten op deze prachtige vrije dag. Ga jij net als velen ook een festival bezoeken? Vergeet dan natuurlijk niet om een goede festival zonnebril mee te nemen.

De ideale festival zonnebril shop je bij Zo Zoet

Bij Zo Zoet vind je onze nieuwe collectie goedkopen zonnebrillen nu in de webshop. De zonnebrillen van Nectar zijn er in vele kleuren met opvallende monturen. De ideale festival zonnebril dus!

Nectar festival zonnebril

Goedkope wayfarer zonnebrillen

De wayfarer zonnebrillen van Nectar zijn de bestsellers van de collectie. Deze brillen zijn extreem licht en blijven onder alle omstandigheden op je hoofd zitten. Dit komt omdat deze zonnebrillen van origine voor surfers gemaakt zijn.

Als je gaat surfen wil je natuurlijk je ogen beschermen tegen de zon, maar wil je ook bril die makkelijk in de omgang is. Zo kun je je focussen op de golven en hoef je je niet druk te maken om je zonnebril.

Voor de surfers en feestgangers onder ons

Bij Zo Zoet herkenden wij al deze aspecten ook bij het bezoeken van festivals. Zo ben je de hele dag actief aan het dansen of aan het socializen. Geen tijd om aan je dure zonnebril te denken dus. Nectar zonnebrillen zijn daarom de beste allround zonnebrillen voor de zomer. Je neemt ze mee naar het strand, naar festivals en op vakantie.

Al tijden waren we op zoek naar de beste festival zonnebril, en met Nectar hebben we die gevonden. Zo, en nu fijn genieten van de zon.

 

Nida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *