De beste festival zonnebrillen van Nectar

Nectar Growler - Chick met Festival Zonnebril

Het festivalseizoen staat weer voor de deur, en de eerste festivals van 2016 zijn al weer losgebarsten. Tijd om je festival outfit compleet te maken voor de zomer. Bij Zo Zoet hebben we nu de nieuwe collectie Nectar zonnebrillen in huis. Lees hier kort meer over onze ervaring met in onze ogen de perfecte festival zonnebrillen van dit bekende merk.

De zoektocht naar de beste festival zonnebrillen van 2016

Bij Zo Zoet hebben we lange tijd gezocht naar de ideale festival zonnebril die aan al onze eisen voldoet. Zo zijn we zelf op z’n zachtst gezegd redelijk actief, en houden we zowel van surfen en boarden, maar ook zeker van een goed festival op z’n tijd.

Deze combinatie van een sportieve lifestyle met veel goede parties bracht ons in contact met het Amerikaanse surf merk Nectar. Wereldwijd is Nectar een gevestigde naam met onder meer de endorsements van surf legendes Jamie O’Brien en Brad Domke.

Instagram did not return a 200.

Nectar op Instagram

Super licht en extreem weerbaar

De zonnebrillen van Nectar zijn gemaakt voor mensen die niet graag stil zitten. Zo zijn ze extreem bestendig tegen een stootje en zijn ze daarnaast ook nog eens superlicht. Dit maakt van Nectar zonnebrillen dan ook de perfecte festival zonnebrillen. Je kunt met een gerust hard gaan feesten zonder je zorgen te hoeven maken over je zonnebril!

Bescherm je ogen tegen UV-straling

Het mooie van Nectar zonnebrillen is bovendien dat ze UV-400 bescherming bieden. Dit betekent dat je ogen veilig zijn voor schadelijke UV-straling, iets wat voor veel goedkope festival zonnebrillen vaak niet geldt.

Vijf verschillende monturen

Nectar zonnebrillen komen er in vijf modellen met een verschillend montuur, waaronder de bekende wayfarer zonnebril en de klassieke clubmaster zonnebril. Daarnaast vindt je ook ronde zonnebrillen, highbro zonnebrillen en vegasframe zonnebrillen in de collectie. Ook komen de brillen in uiteenlopende en opvallende kleuren, zo heb je altijd een unieke zonnebril!

Nectar Toke Festival Zonnebril Dude
Bescherm je ogen met de stijlvolle Nectar Toke.
Nilsish

Co-Founder of Zo Zoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *