7 redenen om altijd een zonnebril te dragen

Online je zonnebril kopen bij Zo Zoet

1. Better safe than sorry

Het regent zonnestralen. Heerlijk natuurlijk. Maar zeker op het water, in de sneeuw of een op een festival, moet je jouw dierbare blikvangers wel beschermen met een zonnebril. Je wilt niet stokoud worden met staar. Daarnaast voorkomt het dat je net verblind wordt als je off piste gaat of de liefde van je leven langsloopt.

2. Een zonnebril maakt je hipper

Als je niet gezegend bent met het knapste koppie, dan kan een goede zonnebril veel compenseren. Maar ook als je wel looks à la Doutzen of een Calvin Klein model hebt, mag de zonnebril niet ontbreken in jouw alledaagse accessoirescollectie. Een goede zonnebril is namelijk gewoon heel stijlvol, hip en eigenlijk ben je echt niet cool als je geen A-klasse exemplaar op je snoet hebt.

Online je zonnebril kopen bij Zo Zoet
Ben je lelijk? No worries. Draag een zonnebril.

3. Ik heb geen drank en drugs

Misschien wankel je een beetje of doet je gezichtsuitdrukking een eigen dansje, maar aan je ogen ziet in ieder geval niemand als jij niet helemaal nuchter meer bent. Zeker met de juiste glazen kan jouw gesprekspartner zich alleen nog zijn eigen kijkers in de reflectie van jouw festival zonnebril herinneren.

4. De grote verdwijntruc

Ja hoor. Ga je net lekker op jouw favoriete DJ op een festival of op je Tinderdate in het Vondelpark, zie je je baas, ex of moeder uit een ooghoek. Het liefst graaf je snel een gat om in te verdwijnen, maar een snellere redding om niet op te vallen, is je zonnebril. Voor paparazzi vluchtende beroemdheden doen het al jaren.

5. Sunny side of sunglasses

Soms heb je pas door dat de zon al lang weg is, op het moment dat je jouw zonnebril af doet. Dit komt, omdat de wereld net iets mooier, zonniger en vrolijker is met zo’n fijn ding op je neus. Het is dus ook onzin dat je hem alleen kunt dragen als Piet dat gezegd heeft. Draag hem altijd en het is non-stop zomer in je bol.

Nectar zonnebril kopen
Gluren voor gevorderden.

6. Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Oh, wat kan het fijn zijn om schaamteloos te staren naar al het moois dat er op deze aardbol rondloopt. Blote benen, bouncende borsten en betoverende billen ontgaan niet aan jouw oog. Een beetje ongemakkelijk is het wel als de bezitters van deze schoonheid jou zien weg kwijlen. Met een goed verduisterende zonnebril ziet niemand of jouw ogen afdwalen.

7. Stiekem schoonslapen

Slapend ben je vaak niet het meest charmant. Maar die powernap in het park, dat tukkie in de trein of schoonheidsslaapje op het station kan zó fijn zijn. Met je ogen dicht achter je zonnebril ziet niemand dat jij even een half uurtje slaap inhaalt. Fit en fris zonder dat je imago eronder lijdt dus.

Nida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *